BLOGΟΣΦΑΙΡΑ....

OΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ BLOG

Όνομα:
Τοποθεσία: Greece

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν βγάζουν όχι μόνο κυβέρνηση. Ούτε καν αρχιεπίσκοπο. Τι λοιπόν μέλλει γενέσθαι; Το απόλυτο χάος;
Ουχί! Όπως έλεγε ο Ανδρέας “στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα”. Ιδού οι δέκα σωτήριες λύσεις.
Λύση 1η. Να κληθεί να κυβερνήσει τη χώρα ο πιο στενός εν ζωή απόγονος του Όθωνος.
Λύση 2η. Να κάνουν οι στρατηγοί “κίνημα.” Ξέρω ότι την προηγούμενη φορά το έκαναν συνταγματάρχες, αλλά έκτοτε κάναμε βήματα εμπρός. Μην ξεχνάτε, μεσολάβησε και η επανίδρυση του κράτους.
Λύση 3η. Να σχηματίσει κυβέρνηση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με υπουργούς όλους τους τακτικούς του καλεσμένους. Ξέρετε, τον Ανευλαβή, τους φρενοβλαβείς κλπ.
Λύση 4η. Να γίνει κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ όλων (όχι των κομμάτων) των τηλεοπτικών καναλιών. Ο πρωθυπουργός θα προέλθει από το κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Σας παρακαλώ μη ψηφίσετε Χατζηνικολάου. Έλεος.
Λύση 5η. Να συγκυβερνήσουν ΛΑΟΣ και ΚΚΕ. (Σημείωση: πολιτικοί πρόσφυγες δέχονται ακόμη στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Τανζανία).
Λύση 6η. Να συγκυβερνήσουν Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος;. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί κάποτε να δώσουν την εντύπωση ότι είναι κοντά. Σχεδόν σαν να είναι το ίδιο κόμμα.
Λύση 7η. Να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Μη γελάτε. Μερικοί εξ αυτών μπορεί και να το έχουν ήδη πιστέψει.
Λύση 8η. Να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας η Ιερά Σύνοδος. Μπορεί να μην επιζήσει κανείς Έλληνας, αλλά στην άλλη ζωή…
Λύση 9η. Να κηρύξουμε τον πόλεμο στις ΗΠΑ. Σε καναδυό μέρες θα έχουμε γίνει η 53η πολιτεία τους. Ίσως προλάβουμε να ψηφίσουμε Ομπάμα.
Λύση 10η. Ο γράφων είναι πρόθυμος να θυσιαστεί και να αναλάβει το τιμόνι της χώρας. Τι γελάτε μαντάμ, οι άλλοι καλύτεροι είναι;

Από το blog ΒΟΜΒΙΔΙΑ http://gaios.wordpress.com/

1 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

18 Απριλίου 2008 στις 3:23 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα